Després de dos anys d’aturada, la Passió va reprendre les representacions amb èxit de públic i organitzatiu. També es va tornar a oferir paquets turístics, que van tenir molt bona acollida, amb 270 reserves.

Els paquets, que estan organitzats de manera conjunta per la Regidoria de Turisme de la Paeria i el Patronat de Passió, ofereixen als visitants la possibilitat de completar l’assistència a la representació de la Passió amb l’oferta turística de Cervera.

La regidora de Turisme, Roser Segura, “destaca de manera molt positiva la nova arrencada del Pack Passió, ja que amb 270 persones ha superat el nombre d’assistents de l’any previ a la pandèmia, el 2019, que va ser de 220 persones.”

Als visitants se’ls ofereix un itinerari turístic, d’una durada d’1,5 hores, que comença al mirador de la Pèrgola, on s’explica els orígens de Cervera i les muralles, i a continuació es dirigeixen a la Universitat per visitar-la, tant l’exterior com l’interior.  Aquest itinerari es pot modificar a demanda dels visitants i també es poden flexibilitzar els horaris i la durada.

Pel que fa al tipus de visitants, la Regidoria de Turisme constata que es tracta de perfils diversos: des de grups grans d’agències de viatge o de casals, a grups mitjans de familiars o amics, fins a nuclis familiars, parelles o fins i tot individuals.
Això es considera molt interessant i alhora positiu, ja que mostra una gran varietat i que per tant interessa a un ampli grup de la societat.

Enguany també cal destacar l’oferta del paquet turístic de cap de setmana, que inclou un dinar, un sopar, una nit d’hotel + esmorzar i una visita a la Casa Museu Duran i Sanpere i a l’Espai Marc Márquez. Aquest va començar el 2018, tot i que no ha estat fins aquest any que ha tingut certa rellevància, amb una vintena de persones que l’han realitzat.

Finalment, des de la Regidoria de Turisme i del Patronat de la Passió “estem molt contents de com ha funcionat el paquet aquest any i més després de dos anys sense representacions. Per tant, la valoració dels paquets turístics és molt positiva”.