L’Aquelarre 2024 confirma la direcció artística, que manté el grup Alea Teatre i que aquest any es presenta amb la novetat que serà compartida per dos joves cerverins.

Gemma Oriol i Pol Bosch estaran al capdavant de l’espectacle central de la festa el pròxim dissabte 31 d’agost. El fil conductor del muntatge girarà al voltant de Lilit, una figura mitològica que ha perdurat en diferents èpoques. La deessa, relacionada amb la foscor i temuda històricament, reviurà a l’Aquelarre.

Arrelats a Cervera
Gemma Oriol és dissenyadora de moda cerverina i té una àmplia experiència en el món escènic a través del vestuari. Ha creat i dirigit espectacles de teatre en petit format per Dimecres de Cendra i ha creat i dirigit coreografies per Teatre Viu durant diversos anys. Forma part del teixit associatiu cerverí i ha presidit el projecte Vestim Segarra. Pol Bosch repeteix al capdavant de la direcció artística de l’Aquelarre després del debut exitós de l’any passat. Bosch és coautor de Titelles de Dimecres de Cendra els últims tres anys i ha assumit la direcció de Santa Innocència.