Àrea d’autocaravanes

ÀREA

D'autocaravanes

Àrea d’autocaravanes

Ubicada al costat de l’oficina de turisme

L’àrea de Cervera L’àrea de Cervera, inaugurada oficialment al febrer del 2014, és una àrea d’estacionament públic, la seva gestió i manteniment depèn de l’Ajuntament.

Ubicada a al costat de l’oficina de turisme. CAT, davant la comissaria dels Mossos d’Esquadra i just en el punt de connexió entre l’A2 i l’Eix Transversal.

Les coordenades d’ubicació de l’àrea són: 1º 17’ 02” E i 41º 40’ 41” N.

Està dins el grup de ÀREA DE SERVEI I PERNOCTA que ofereix Servei de càrrega i descàrrega dels dipòsits de les autocaravanes, ofereix també una zona tranquil•la i segura per la pernocta, que queda limitada segons la normativa vigent a 48h.

L’àrea d’aparcament

Disposa de les dotacions següents

Zona d’estacionament: Espai d’estacionament i pernocta, senyalitzat per barres de formigó i delimitat per arbrat. L’aparcament disposa de 10 espais senyalitzats i hi ha capacitat en l’espai per a 50 vehicles.

Zona de moll: Espai per a realitzar el manteniment de l’autocaravana. Hi ha una reixeta per al buidatge d’aigües grises; El punt de buidatge del casset WC químic, ‘aigües negres’ matèries fecals i orina, que està proveït d’una tapa de registre perfectament hermètica; Aixeta amb aigua potable, amb filtre estàndard a enganxar mànega per a l’ompliment del dipòsit; Endoll per donar subministrament elèctric i carregar les bateries del vehicle en cas d’emergència i la zona de reciclatge i deixalleria, amb 4 contenidors per a facilitar el reciclatge.

Senyalització: Senyalització a les quatre entrades principals de la ciutat i just davant de l’aparcament.

Cafeteria i agrobotiga:  Proporcionant productes de La Segarra i  mostrant l’ecència gastronómica de la zona als interesats. Obert de dimarts a diumenge de 08:00h  a 17:00h.

No disposa de servei d’electricitat

Amb aquesta nova infraestructura, la Paeria de Cervera pretén potenciar turísticament la ciutat i que el sector turístic suposi un dinamitzador del comerç i la gastronomia locals.

Consulta aquí

La normativa d’ús de l’àrea d’autocaravanes