Dijous 1 de juny es va presentar, a la Seu Vella de Lleida, la iniciativa Fars de Ponent, que neix amb l’objectiu de fer visibles i convertir en atractius turístics les torres, campanars, talaies i miradors de Ponent, entre els quals el campanar de Santa Maria de Cervera.

La ruta està formada inicialment per 9 poblacions, les torres de les quals són visitables: Agramunt, Balaguer, Bellpuig, Cervera, les Borges Blanques, Linyola, Lleida, Os de Balaguer i Tàrrega.

A la primera torre que visitin, els turistes rebran un passaport que podran completar amb adhesius, a mode de segell, en les visites a la resta de torres. Una vegada completada la ruta, es rebrà un regal (samarreta o altres).

Al campanar de Santa Maria de Cervera la iniciativa ja comença el dissabte 3 de juny, amb visites turístiques programades a les 12 i les 13 hores, a càrrec de l’Associació de Campaners de Cervera, que tindran continuïtat cada primer dissabte de mes.

El projecte Fars de Ponent es va presentar en un acte conjunt a la Seu Vella de Lleida, al qual van participar el paer en cap en funcions, Joan Santacana, i els Campaners de Cervera.

Podeu ampliar la informació al web www.farsdeponent.cat.