El 2 de juliol es tanca el termini per apuntar-se a una nova edició del Curs Internacional de Música de Cervera, un dels més veterans, enguany arriba a la 42a edició, i amb més prestigi de l’Estat espanyol. Tindrà lloc del 16 al 23 de juliol, juntament amb el Festival Internacional de Música i la Fira de Lutiers.

En aquests moments ja hi ha gairebé 120 alumnes inscrits, la qual cosa demostra l’interès i la bona salut d’aquesta iniciativa, que enguany arriba als 42 anys d’història.
A més, després de l’aturada per la pandèmia, es recuperen amb força els estudiants procedents de diferents comunitats autònomes, així com els internacionals, amb alumnes que arribaran de països com França, Noruega, Albania, Egipte o Hongria.

Aquest nombre d’alumnes implica que hi hagi molts professors que ja tenen totes les places exhaurides. Dels 20 professors disponibles d’enguany, 6 ja tenen les inscripcions completes. Tot i això, encara hi ha possibilitat d’apuntar-se a les classes d’alguna d’aquestes modalitat d’instruments: viola, guitarra, trompeta, trombó, clarinet, trompa, oboè, fagot i contrabaix.

Cal recordar que el curs va adreçat a estudiants de música postgraduats, de grau superior i de grau professional i que tindrà lloc del 16 al 23 de juliol. Un any més, es comptarà amb el  reconegut director Manuel Valdivieso com a director de l’Orquestra i la banda que es formarà durant el curs. Els alumnes podran gaudir de l’oportunitat de participar en els diferents concerts i audicions del  Festival Internacional de Música.

Les inscripcions es poden seguir efectuant a través del web de la Càtedra: www.catedracervera.cat

L’Obra Social de la Caixa segueix amb les beques per als alumnes del Curs de Música

Amb la voluntat de fer arribar a més alumnes la possibilitat d’apuntar-se al Curs, l’organització ha renovat l’acord amb La Caixa per poder oferir beques a través de la seva Obra Social. Per poder accedir-hi, es pot trobar més informació a la pàgina web.

El Curs Internacional de Música forma part de la “Càtedra Cervera – Emili Pujol”, una iniciativa que inclou, a més del curs, el Festival de Música i la Fira de de Lutiers.

Informació i imatge aportat per la Càtedra Cervera Emili Pujol.