Fins al 8 de gener, les localitats per a les representacions d’aquest 2024 es poden adquirir a meitat de preu: la general passa de 23 a 11,5 euros i la infantil, de 8 a 4 euros. La venda és a través del web www.lapassiodecervera.com.

La Passió de Cervera ja ha posat a la venda les entrades per les representacions d’aquest 2024 a través del seu web: https://lapassiodecervera.com/.

A més, fins el 8 de gener, s’ofereixen grans descomptes en una promoció especial amb les entrades a meitat de preu. Aquesta substancial rebaixa suposa que l’entrada de general, de 23 euros, passi a costar només 11,5 euros. El mateix amb la infantil (per a menors de 12 anys), que de 8 euros passa a 4.

Enguany, el Patronat de la Passió també amplia la seva política de promocions i es poden adquirir diversos paquets turístics per aprofundir l’estada a Cervera.
Els interessats poden adquirir un paquet que inclou una visita guiada per la ciutat i un dinar, a més evidentment de l’entrada.
També hi ha una altra modalitat de cap de setmana que inclou dinar, sopar, una nit en un allotjament de la ciutat, esmorzar, visita a la Casa Duran i Sanpere, juntament amb l’espai expositiu de Marc Márquez i una visita guiada al centre de la ciutat i la Universitat de Cervera, a més de la pròpia entrada a La Passió.

Les representacions de 2024 començaran el 17 de març i també hi haurà funcions els dies 23 i 29 de març i 6, 13 i 20 d’abril de 2024.

La Passió compta en les seves representacions amb un nodrit nombre d’actors i actrius que donen vida als diferents personatges i que, en total, arriba a mobilitzar més de 300 persones, entre equip artístic i tècnic.
Més de cinc-cents anys d’història converteixen les representacions de la Passió de Cervera en la més antiga del món, atès que el seu naixement està situat documentalment l’any 1477.
Davant la importància històrica i social, l’any 1969, les representacions de La Passió de Cervera es declaren d’interès públic.

Informació aportada pel Patronat de la Passió de Cervera.