La Paeria de Cervera ha adjudicat al restaurador Fernando Rossi la gestió de la cafeteria del Centre d’Atenció Turística (CAT), que obre de dimarts a diumenge en horari de 7 a 17 hores, i ofereix servei de bar, esmorzars i dinars.

El contracte de concessió dels serveis de restauració és per a un període inicial de dos anys, prorrogables. D’aquesta manera es reobre un establiment que estava tancat des del març del 2020, quan va esclatar la pandèmia de Covid-19.

El paer en cap, Joan Santacana, i la regidora de Turisme, Roser Segura, han visitat la instal·lació, on han donat la benvingut al nou gestor, Fernando Rossi, un restaurador amb experiència en altres establiments, i li han desitjat sort en aquesta nova etapa.

Joan Santacana ha destacat que amb la reobertura de la cafeteria “s’ofereix un millor servei a les persones que fan ús de l’àrea d’autocaravanes, als turistes que visiten Cervera i també a tota la població en general”.

Per la regidora de Turisme, Roser Segura, “s’espera que aquesta acció contribueixi a potenciar encara més la promoció turística del municipi”.

Una de les properes actuacions que farà la Paeria de Cervera és el condicionament d’un espai perquè la cafeteria pugui oferir el servei de terrassa a l’estiu.