El pilot cerverí Marc Márquez va comparèixer davant dels mitjans, dimecres 22 de gener, en motiu de la inauguració d’una exposició de quadres molt particular, a l’espai expositiu que el Museu de Cervera dedica als germans Márquez.

Durant una setmana, el Museu de Cervera ofereix una mostra composta per vuit quadres pintats pel mateix pilot amb la tècnica que domina més bé: l’accelerador d’una moto. La creativitat i el costat més artístic del pilot de MotoGP s’han unit per crear uns llenços que celebren, al costat de Box Repsol, els seus vuit títols mundials.

Marc Marquez: “Quan Box Repsol em va proposar pintar quadres amb una Honda vaig pensar que era una bogeria, però després, quan vaig veure tot el muntatge que van fer, vaig tenir clar que quedaria una cosa molt guapa. A priori, semblava tot molt fàcil, però quan vaig començar a pintar em vaig adonar que havia de gestionar molt bé el joc de el gas i l’embragatge, cosa que em va agradar molt perquè així els quadres quedarien més bonics. Tant de bo puguem pintar el novè quadre al més aviat possible”.

Informació i imatge de Box Repsol.

Enllaç a la notícia a La Segarra TV.