Dijous 17 de gener es posen a la venda les entrades per al concert de Manolo García, que es farà al Gran Teatre de la Passió de Cervera el dissabte 8 de juny.

Després de recórrer tot l’Estat espanyol l’any 2018 presentant el seu últim àlbum, “Geometría del Rayo”, Manolo García ha anunciat per al 2019 la primera gira acústica de la seva carrera, que començarà el 5 d’abril a Ciudad Real i que té confirmades actuacions a Alacant, Mallorca, Vitòria, Vigo, la Corunya, Gijón, Sevilla, Múrcia, València, Madrid o Barcelona…

El concert al Gran Teatre de la Passió de Cervera és el dissabte 8 de juny. Les entrades es poden comprar a través de la web www.emotionaltickets.es.

Manolo García va formar part, des dels anys vuitanta, dels grups Los Rápidos, Los Burros i l’exitós El Último de la Fila. Després va iniciar una carrera en solitari i aquest any farà la seva primera gira en format acústic. En aquest sentit, ha decidit donar un gir de 180 graus, revisar el seu repertori i treballar-lo de manera absolutament acústica amb altres sonoritats.