La primera edició de Moments Màgics Espais Únics (MMEU), anomenada “Sota Teulada”, proposa nou activitats diferents el cap de setmana del 8 al 10 de març en set ubicacions com el carreró de les Bruixes, Cal Corominas, la Biblioteca de la Universitat, la cuina de la Casa Duran i Sanpere, el Paranimf de la Universitat, l’Arxiu Comarcal de la Segarra i La Farinera.

Durant aquests tres dies, a Cervera es veuran els espectacles de Mazoni, Sol Picó, Beth Rodergas, ‘Les Veus Silents de la Passió Medieval’ i tastos gastronòmics, entre altres. Enllaç al programa.

Les entrades estan a la venda a la web www.cervera2019.cat i a les taquilles del Gran Teatre de la Passió de Cervera, cada dia de 19 a 21 hores. Entrades a la venda fins al dia 8 de març.

El ‘MMEU’ ofereix accions artístiques de petit format i poca durada, on la música, el teatre, la dansa, la poesia, l’art urbà o la gastronomia serviran perquè els espectadors descobreixin espais i racons de Cervera. El projecte preveu dues edicions, ‘Sota Teulada’, i a ‘Cel Obert’, que se celebrarà al mes de juliol.