Les 35 persones guanyadores d’una experiència turística a Cervera, de la campanya “Compra i descobreix Catalunya”, van visitar la ciutat els dies 3 i 9 de desembre, on van ser rebuts pel paer en cap, Jan Pomés; el president del Consell Comarcal, Ramon Augé; el regidor de Promoció Econòmica, Raimond Fusté; i la regidora de Turisme, Judith Guim.

La rebuda va tenir lloc al Centre d’Acollida Turística (CAT), on els regidors van donar la benvinguda als visitants i els van lliurar un lot de productes del territori. Després, els van acompanyar en una ruta guiada per la ciutat i a dinar.

El premi de “Compra i descobreix Catalunya” a Cervera consistia en una rebuda al Centre d’Acollida Turística, on es visualitza el documental sobre el Naixement de la Generalitat; una visita guiada al centre històric de la ciutat, un dinar per a dos persones i un lot de productes del territori.

Cervera és un dels 34 municipis adherits a la Xarxa de Barris Antics amb Projectes, que el passat mes de juny va organitzar la 13a edició de “Compra i descobreix Catalunya”. La campanya té l’objectiu de donar suport al petit comerç i promocionar el turisme de proximitat.

De la seva banda, un total de 34 clients dels comerços de Cervera van guanyar experiències turístiques als altres municipis de Catalunya organitzadors. Les persones afortunades estan gaudint dels premis d’acord amb les dates i condicions marcades pels municipis receptors.