El nou Consistori, resultant de les eleccions municipals del passat 28 de maig, s’ha constituït dissabte 17 de juny, a la Sala de Plens de la Paeria, i ha escollit Jan Pomés com a nou paer en cap amb 8 vots favorables: 5 del PSC i 3 de Junts.

Regidors que han pres possessió del càrrec:

PSC: Jan Pomés López, Raimond Fusté Boix, Antonio Delgado García, Montse Closa Vilaplana i Carolina García Segarra.
Junts per Cervera: Ramon Augé Gené, Judit Guim Tarruella i Xavier Gras Vilaseca.
SiF: Joan Prat González, Assumpta Creus Cortadellas i Romà Guàrdia Pont.
ERC: Joan Santacana Vélez i Mercè Carulla Castells.

Foto del Consistori de la Paeria de Cervera 2023-2027.

Els resultats de la votació per escollir el paer en cap han estat els següents:

Jan Pomés (PSC): 8 vots.
Joan Prat (SiF): 3 vots.
Joan Santacana (ERC): 2 vots.

En obtenir la majoria absoluta de vots, Jan Pomés ha estat proclamat paer en cap i ha rebut la vara de mans del paer en cap sortint, Joan Santacana.

Foto del traspàs de la vara de paer en cap.

El nou paer en cap, Jan Pomés, ha manifestat que “estic molt orgullós del càrrec” i que “començaré a treballar a partir de demà per portar un canvi de debò a Cervera i els nuclis agregats”.

Ramon Augé, de Junts per Cervera, ha afirmat que “entrem a l’Equip de Govern amb la intenció de treballar en positiu, i que volem ajudar a prendre les millors decisions per al municipi”.

De la seva banda, Joan Prat (SIF), ha desitjat “encerts al nou paer en cap, perquè seran en benefici per a tothom”, i ha dit que “espero que representi a tota la ciutadania”.

Finalment, Joan Santacana (ERC), ha manifestat que “passarem a exercir una oposició responsable i compromesa amb les polítiques d’esquerra i independentistes”. Ha enumerat tots els projectes iniciats per l’Equip de Govern sortint, i ha dit que “espera que hi donin continuïtat”.

El Ple es pot visualitzar íntegrament al canal de Youtube de la Paeria.