El passat dissabte 25 de març va tenir lloc, al Paranimf de la Universitat, la XIX Trobada de guitarristes de les Terres de Lleida, a la qual van participar els alumnes del Conservatori de Música de Cervera.

També hi participaren els alumnes de l’Escola municipal de Música de Guissona, de l’Escola Municipal de Música de Balaguer i de l’Escola Municipal de Música de Mollerussa.

Durant el dia hi hagueren assaigs, un dinar en comú i el concert que culminà la jornada al Paranimf de la Universitat.
En el concert es pogueren escoltar els guitarristes de l’Escola municipal de Música de Guissona amb el Rondo de Clementi i la tradicional Farruca. Els alumnes de l’Escola Municipal Música de Balaguer oferiren uns arranjaments de Ballo Primo de Handel i Penny Lane i Lucy in the Sky with Diamons de Lennon i McCartney. Els alumnes de Mollerussa oferiren el Concerto en la major de Carulli i els guitarristes de Cervera, sota la direcció de Xavier Gómez interpretaren La vida breve -Dansa n. 1-  de  Manuel de Falla i Billie Jean de Michael Jackson i en arranjament de Francisco Albert Ricote.
Finalment l’Orquestra de la XIX Trobada de Guitarres, formada per tots els guitarristes, pujaren damunt de l’escenari per interpretar tots junts Gentle Morpheus, Son of night de G. F. Handel en arranjament D’Andrew Forrest.

Una grata trobada i un element més de motivació per a tot l’alumnat de guitarra i un punt per conèixer nois i noies amb les mateixes ganes de fer música.
Informació i imatge aportat per Santi Riu (Conservatori de Cervera).