El duet de violí i piano format pel canadenc Kai Gleusteen, concertino de l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, i la pianista francesa Catherine Ordronneau retornaren al Cicle de concerts de tardor de Cervera, el diumenge 7 de novembre.

DILLUNS 08 NOVEMBRE 2021

En aquesta ocasió, i una vegada passada la pandèmia i una operació d’espatlla del violinista que obligaren a posposar el concert repetidament, proposaren un recital tan intens com d’amplitud de repertori.
Aquest inclogué una sonata de Mozart, l’inquietant Aprè una lectura du Dante de Liszt -una partitura inspirada a partir de la Divina Comèdia de Dante-, la primera sonata de Prokòfiev i el Sonetí de la Rosada de Toldrà. Un recital que ens conduí des de la vital sonata de Mozart, passant de l’infern al cel amb Liszt, abans de copsar la intensa concepció musical del compositor rus i acabant amb un somriure per la música fresca del compositor català.
Un recital d’alt nivell al qual ens tenen acostumats el duet i que va omplir l’Auditori municipal.

Per altra banda, el mateix dia les alumnes del conservatori Queralt Solé -clarinet- i Aran Sala -acordió- van col·laborar amb el Centre Excursionista de la Segarra (CES) en el maridatge musical i excursionista Memorial Toni Nadal, que aquest any consistí en una caminada de 16 km amb parada musical a l’església de Sant Pere dels Arquells.

Informació i imatge aportades per Santi Riu (Associació d’Amics de la Música)