Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

Setmana Europea de la Mobilitat

16/09/2023| 00:00 - 22/09/2023| 00:00

La Regidoria de Mobilitat, amb la col·laboració d’altres institucions i entitats de Cervera, promou activitats, entre els dies 16 i 21 de setembre, amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat 2023.

La programació preveu caminades organitzades pel Centre Excursionista de la Segarra i el CAP de Cervera; una bicicletada urbana de la Penya Ciclista; la sortida amb patins de Cervera Patina; un parc infantil de trànsit del Servei Català de Trànsit i un taller de reparació de bicicletes; classes dirigides d’activitats esportives amb monitores i monitors del CEM Cervera.

Enguany la principal novetat és l’organització de la caminada inclusiva per trencar barreres, a càrrec del Centre Ocupacional l’Espígol. Està previst un recorregut pels carrers de Cervera amb cadires de rodes i cotxes, amb sortida i arribada al carrer de l’1 d’Octubre (seu de l’Espígol).

Programa d’activitats.

Setmana Europea de la Mobilitat: “Combina i mou-te!” 

Del 16 al 22 de setembre se celebra la Setmana Europea de la Mobilitat, que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

El tema escollit per la Comissió Europea per aquest any és l’eficiència energètica i el lema és “Combina i mou-te!”, que posa l’accent en la intermodalitat i ens anima a moure’ns de manera sostenible i practicar la intermodalitat, en benefici per a la nostra salut i per al medi ambient.

Detalls

Inici:
16/09/2023| 00:00
Finalització:
22/09/2023| 00:00