With the slogan "We grow good cereal to make the best bread", the contest, which will take place in the days 20 i 21 May, organizes various activities with the aim of showing the entire production cycle of cereal and the production of bread.

Les novetats d’aquesta edició les han presentat el paer en cap, Joan Santacana, and the Councilor for Economic Promotion, Ramon Augé, en una roda de premsa que ha tingut lloc dimarts 9 May, al Museu del Blat de Cervera.

Destaquen la mostra d’activitats agrícoles tradicionals, like sowing and threshing with legs, which can be seen in the courtyards of the University in different sessions, i els tallers d’elaboració de pa i la gimcana per al públic familiar.
També estan previstes degustacions i el Showcooking del pa, a càrrec de la prestigiosa cuinera Ada Parellada, que enguany serà l’encarregada de clausurar la Fira, Sunday 21 them 20 hours.
Una altra de les cares conegudes que serà a Cervera és l’artista lo Pau de Ponts, que presentarà en exclusiva una cançó dedicada a la Fira del Pa i el Cereal, on Saturday 20 from May to 20 hours.
Pel que fa a la inauguració del certamen, on Saturday 20, them 11.30 hours, anirà a càrrec d’una representació del Gremi de Forners de Catalunya.

El centre neuràlgic de la Fira tornarà a ser la plaça Universitat, where the stands will be located. There will be 35 multisectoral exhibitors and 10 spaces dedicated to the sale of bread.

The Bread and Cereal Fair – 77th Fira de Sant Isidre still in its edition 2023 fully consolidated and with the challenge of becoming the leading national bread and cereal fair competition.

 

Les activitats ja començaran el dilluns 15, Saint Isidre's day, amb la tradicional desfilada de tractors i la trobada de pagesos per celebrar el Dia de la comarca.

Del dimarts 16 Friday 19 de maig estan previstes visites al Museu del Blat i mostres d’elaboració de productes de proximitat, a l’espai Productors de la Segarra, al Sindicat, que clouran amb un sopar degustació d’aliments produïts a la comarca amenitzat amb música en directe.

You can consult the schedule at this link.