Avec le slogan "On cultive de bonnes céréales pour faire le meilleur pain", la compétition, qui aura lieu dans les jours 20 je 21 mai, organise diverses activités dans le but de montrer l'ensemble du cycle de production des céréales et la fabrication du pain.

Les novetats d’aquesta edició les han presentat el paer en cap, Joan Santacana, et le conseiller pour la promotion économique, Ramon Augé, en una roda de premsa que ha tingut lloc dimarts 9 mai, al Museu del Blat de Cervera.

Destaquen la mostra d’activitats agrícoles tradicionals, comme semer et battre avec les jambes, qui peut être vu dans les cours de l'Université dans différentes sessions, i els tallers d’elaboració de pa i la gimcana per al públic familiar.
També estan previstes degustacions i el Showcooking del pa, a càrrec de la prestigiosa cuinera Ada Parellada, que enguany serà l’encarregada de clausurar la Fira, dimanche 21 a les 20 heures.
Una altra de les cares conegudes que serà a Cervera és l’artista lo Pau de Ponts, que presentarà en exclusiva una cançó dedicada a la Fira del Pa i el Cereal, samedi 20 de mai à 20 heures.
Pel que fa a la inauguració del certamen, samedi 20, a les 11.30 heures, anirà a càrrec d’una representació del Gremi de Forners de Catalunya.

El centre neuràlgic de la Fira tornarà a ser la plaça Universitat, où seront situés les stands. Il y aura 35 exposants multisectoriels et 10 des espaces dédiés à la vente de pain.

La Foire du Pain et des Céréales – 77ème Fira de Sant Isidre toujours dans son édition 2023 pleinement consolidée et avec l'enjeu de devenir le premier concours national de foires aux pains et aux céréales.

 

Les activitats ja començaran el dilluns 15, Fête de la Saint Isidre, amb la tradicional desfilada de tractors i la trobada de pagesos per celebrar el Dia de la comarca.

Del dimarts 16 vendredi 19 de maig estan previstes visites al Museu del Blat i mostres d’elaboració de productes de proximitat, a l’espai Productors de la Segarra, al Sindicat, que clouran amb un sopar degustació d’aliments produïts a la comarca amenitzat amb música en directe.

Vous pouvez consulter le programme sur ce lien.