Tickets for each concert can be purchased with more than one 20% de descompte a través d’aquest web i els abonaments amb una rebaixa del 40%.

The Cervera Easter Festival has just launched the advance ticket sales system. So, totes les persones que vulguin gaudir dels 15 concerts programats en el certamen d’enguany, ja poden adquirir les seves localitats a través d’aquest web.

As usual, la compra anticipada està bonificada amb diversos avantatges. Un dels més destacats és el descompte de més d’un 20% en el seu preu, ja que dels 18 euros dels concerts de vespre a taquilla, es passa a 14 euros si es fa la compta anticipada pel web. Paral·lelament, també es poden adquirir de forma anticipada les entrades pels concerts de matí per només 6 euros.

També s’han posat a la venda els abonaments al Festival, so, els interessats en assistir a més d’un concert poden escollir l’adquisició d’un abonament que els permetrà veure tots els concerts del certamen per només 70 euros, la qual cosa suposa a 40% discount. També hi ha abonaments específics per gaudir dels concerts de vespre per només 55 euros. Els concerts matinals també tenen el seu propi abonament, el qual permet gaudir de dos concerts diferents per tan sols 10 euros.

Catalan Classical Music Festival, l’organització renova els acords amb diverses entitats i organitzacions com el Carnet Jove, the TRESC Club and various media, others, to offer discounts among its subscribers. També gaudeixen d’importants bonificacions el col·lectiu “Apropa Cultura”, els majors de 65 anys i les famílies monoparentals i/o nombroses. Cal recordar que les diferents opcions de descompte (early entry or through these rebates with media entities or subscribers) they are not cumulative with each other.

Aposta contundent per acostar la música clàssica catalana als més joves

En aquesta política de fer accessible la música clàssica catalana a totes les capes de la societat, el Festival de Pasqua també vol fer una especial atenció als més joves. For this reason, els concerts de vespre tindran un preu de només 6 euros pels menors de 18 anys i de 2 euros en el cas dels concerts matinals.

El certamen referent de la música clàssica catalana tindrà lloc del 30 March 8 d’abril amb 10 different musical productions that will be specified in 15 concerts. Hi haurà diverses estrenes absolutes en un festival dedicat a Pau Casals i a altres compositors catalans que van patir l’exili per diferents motius.

The Easter Festival, organized by the Town Council of Cervera, is a meeting point for the sector of classical music in Catalonia and a showcase of classical music in Catalonia.