Les billets pour chaque concert peuvent être achetés avec plus d'un 20% de descompte a través d’aquest web i els abonaments amb una rebaixa del 40%.

Le Festival de Pâques de Cervera vient de lancer le système de prévente de billets. Donc, totes les persones que vulguin gaudir dels 15 concerts programats en el certamen d’enguany, ja poden adquirir les seves localitats a través d’aquest web.

Comme d'habitude, la compra anticipada està bonificada amb diversos avantatges. Un dels més destacats és el descompte de més d’un 20% en el seu preu, ja que dels 18 euros dels concerts de vespre a taquilla, es passa a 14 euros si es fa la compta anticipada pel web. Paral·complainte, també es poden adquirir de forma anticipada les entrades pels concerts de matí per només 6 euros.

També s’han posat a la venda els abonaments al Festival, donc, els interessats en assistir a més d’un concert poden escollir l’adquisició d’un abonament que els permetrà veure tots els concerts del certamen per només 70 euros, la qual cosa suposa un 40% réduction. També hi ha abonaments específics per gaudir dels concerts de vespre per només 55 euros. Els concerts matinals també tenen el seu propi abonament, el qual permet gaudir de dos concerts diferents per tan sols 10 euros.

www.festivalpasqua.cat ou un www.cervera.cat, l’organització renova els acords amb diverses entitats i organitzacions com el Carnet Jove, le Club TRESC et divers médias, d'autres, pour offrir des rabais parmi ses abonnés. També gaudeixen d’importants bonificacions el col·lectiu “Apropa Cultura”, els majors de 65 anys i les famílies monoparentals i/o nombroses. Cal recordar que les diferents opcions de descompte (entrée anticipée ou par le biais de ces rabais auprès d'entités médiatiques ou d'abonnés) ils ne se cumulent pas.

Aposta contundent per acostar la música clàssica catalana als més joves

En aquesta política de fer accessible la música clàssica catalana a totes les capes de la societat, el Festival de Pasqua també vol fer una especial atenció als més joves. Pour cette raison, els concerts de vespre tindran un preu de només 6 euros pels menors de 18 anys i de 2 euros en el cas dels concerts matinals.

El certamen referent de la música clàssica catalana tindrà lloc del 30 mars 8 d’abril amb 10 produccions musicals diferents que es concretaran en 15 concerts. Hi haurà diverses estrenes absolutes en un festival dedicat a Pau Casals i a altres compositors catalans que van patir l’exili per diferents motius.

Le Festival de Pâques, organisée par la Mairie de Cervera, est un point de rencontre pour le secteur de la musique classique en Catalogne et une vitrine de la musique classique en Catalogne.