L'abonnement vous permet de profiter de six représentations, prévue entre les mois d'octobre 2022 et mai de 2023, pour un prix de 100 euros. La première fonction est "Nu (Radiographie d'un trouble)», dimanche 16 octobre, a les 19 heures.

Le 25ème cycle "Passionnez-vous", la programmation des arts du spectacle et de la musique organisée par le Département de la Culture de la Paeria de Cervera, presenta propostes de diferents gèneres i per a tots els públics.

Comme dans l'édition précédente, intègre un spectacle musical, qui sera "Les femmes de ma vie" avec Elena Gadel et Marta Robles. cette année,, comme nouveauté, prévoit un spectacle de danse, avec le célèbre chorégraphe Sol Picó. La programació també inclou la commovedora “Nua (Radiographie d'un trouble), d’Ann Perelló i Andrea Ros; le drame à succès "The Swallow", avec Emma Vilarasau et Dafnis Balduz; le spectacle humoristique "Per fi sol", avec Carlos Sans (Le tricycle); et la comédie humaine "La pell fina", de Yago Alonso et Carme Marfà.

Els abonaments es poden comprar des d’aquest enllaç.


Representació de “Nua (Radiographie d'un trouble)»

La propera funció del Cicle de teatre està prevista pel dimanche 16 octobre, a les 19 heures, le Grand Théâtre de la Passion.

Es tracta d’una obra que reflexiona sobre els trastorns alimentaris i la pressió estètica. El text, d’Ann Perelló i Andrea Ros, és interpretat per la mateixa Ann Perelló, en forma de monòleg que actua de diàleg amb el públic. Un joc escènic amb la posada en escena de cinc vàters, una webcam i elements audiovisuals que permeten al públic viatjar amb la protagonista per comprendre com viu el malson del seu trastorn.

Vente de localités

La compra d’entrades anticipades es pot fer per Internet des d’aquest enllaç.
Les entrades també es podran comprar a les taquilles del Gran Teatre de la Passió a partir de dos hores abans de l’inici de l’espectacle.
Pour encourager la fréquentation de tous les col·lectius, vous pouvez profiter de différentes réductions telles que celles qui s'appliquent aux groupes de plus de 15 personnes, les jeunes de moins 18 ans, personne sans emploi, familles nombreuses ou monoparentales, Carte Jeune, Contenu, personnes handicapées et plus de 65 ans.

 

“El Llop” va obrir amb èxit el 25è Cicle de teatre

La temporada teatral 2022-2023 va arrencar el diumenge 25 septembre, per la Festa Major, amb la representació d’”El Llop”. La versió del clàssic “Terra Baixa”, réalisé par Àngel Llàcer et Enric Cambray, va tenir molt bona acollida per part del públic. Va aplegar un total de 760 les spectateurs du Grand Théâtre de la Passion.
Aquesta obra no entrava dins de l’abonament de temporada que ara està a la venda.