La Foire du Gran Boc, avec 22 ans d'histoire, revient cette année avec plus de force que jamais à l'Aquelarrre de Cervera. Tout au long du week-end, jour 27 je 28 d'agost, 85 les arrêts rempliront les quatre espaces, accompagné d'un total de 23 Activités, que la consoliden com una fira de referència en l’àmbit esotèric.

En aquest esdeveniment el visitant rebrà consells dels millors professionals de l’esoterisme, el tarot i la quiromància, a la vegada que també hi trobarà productes naturals, artesanals i tèxtils de proximitat i una àmplia oferta gastronòmica.

La Fira del Gran Boc s’obrirà, als patis de la Universitat de Cervera, samedi 27 d'agost, de 10 del matí a 2 de midi, et 5 de la tarda fins a les 2 du matin. dimanche 28 estarà oberta de 5 de la tarda a 10 del vespre.

A part de les parades, oferirà conferències, musique, espectacles i tallers. En aquests últims caldrà inscriure’s prèviament al punt d’informació, ja que tenen un aforament limitat a 15 personnes.

Entre altres propostes, els visitants trobaran sessions de ioga, xerrades sobre grafologia, hipnosi, musicoteràpia o els somnis, espectacles d’animació infantil, tallers de globoflèxia, ceràmica, tallers de flors de Bach, una sessió que combina Txi-Kung i tarot o una meditació col·lectiva. També hi haurà concerts i la visita de Fadunito amb el seu espectacle “Babies”.

De plus, la Fira ofereix dos espais gastronòmics amb foodtrucks, situats a la plaça Universitat i a la rambla Lluís Sanpere. Comme nouveauté cette année, Samedi à 12 del migdia serà l’hora de fer el vermut i dinar a la plaça Universitat.

Des de l’organització es destaca que la Fira del Gran Boc s’ha convertit en un referent al territori i en una “cita que els paradistes ja tenen al seu calendari”.