The Gran Boc Fair, with 22 years of history, returns this year with more force than ever to the Aquelarrre de Cervera. Throughout the weekend, day 27 i 28 d'agost, 85 stops will fill the four spaces, accompanied by a total of 23 activities, que la consoliden com una fira de referència en l’àmbit esotèric.

En aquest esdeveniment el visitant rebrà consells dels millors professionals de l’esoterisme, el tarot i la quiromància, a la vegada que també hi trobarà productes naturals, artesanals i tèxtils de proximitat i una àmplia oferta gastronòmica.

La Fira del Gran Boc s’obrirà, als patis de la Universitat de Cervera, on Saturday 27 d'agost, from 10 del matí a 2 of noon, and 5 de la tarda fins a les 2 of the morning. Sunday 28 estarà oberta de 5 de la tarda a 10 of the evening.

A part de les parades, oferirà conferències, music, espectacles i tallers. En aquests últims caldrà inscriure’s prèviament al punt d’informació, ja que tenen un aforament limitat a 15 people.

Entre altres propostes, els visitants trobaran sessions de ioga, xerrades sobre grafologia, hipnosi, musicoteràpia o els somnis, espectacles d’animació infantil, tallers de globoflèxia, ceràmica, tallers de flors de Bach, una sessió que combina Txi-Kung i tarot o una meditació col·lectiva. També hi haurà concerts i la visita de Fadunito amb el seu espectacle “Babies”.

Besides, la Fira ofereix dos espais gastronòmics amb foodtrucks, situats a la plaça Universitat i a la rambla Lluís Sanpere. As a novelty this year, Saturday at 12 del migdia serà l’hora de fer el vermut i dinar a la plaça Universitat.

Des de l’organització es destaca que la Fira del Gran Boc s’ha convertit en un referent al territori i en una “cita que els paradistes ja tenen al seu calendari”.