la compétition, qui aura lieu dans les jours 18 je 19 mai, il a été présenté en conférence de presse par le père en chef, Jan Pomés; le premier adjoint au maire et conseiller à la Culture, Ramon Augé; et le conseiller pour la promotion économique, Foires et marchés, Raimond Fusté.

Le chef Paer, Jan Pomés, ha destacat “l’organització d’una Fira més integradora, amb la introducció d’elaboracions sense gluten”. Ha afegit que “és un dels trets diferencials d’aquest any i que es potenciarà amb més força a les properes edicions”.

Le conseiller à la promotion économique, Foires et marchés, Raimond Fusté, ha presentat la programació de la Fira, que organitza més de 20 activitats el cap de setmana i una desena els dies previs, entre les quals la celebració de la Diada de Sant Isidre. Ha destacat “les visites guiades i les activitats turístiques i culturals al Sindicat” i “la novetat d’un globus aerostàtic, que oferirà vols captius gratuïts per a grups de 8 persones a la plaça del Sindicat”.

Els estands estaran ubicats a la plaça Universitat, on hi haurà 30 défilés, una de les quals de productes sense gluten.

Un trenet turístic enllaçarà el recinte firal, amb parada davant de l’església de Sant Antoni, amb la plaça del Sindicat i el Centre d’Acollida Turística.

El 1r tinent d’alcalde i regidor de Cultura, Ramon Augé, ha recordat “la importància que té la Fira per Cervera i comarca”. Ha destacat “la voluntat de recuperar l’essència pagesa i de graner de Catalunya, que és la Segarra, perquè la Fira esdevingui referent nacional del blat i la farina”.

Programa d’actes de la Fira del Pa i el Cereal – 78a Fira de Sant Isidre.