La Paeria de Cervera a reçu, jeudi 14 mars, la visite institutionnelle du Consul Général de France à Barcelone, Olivier Ramadour, que va participar en una jornada de treball amb el Consistori Municipal i representants dels sectors econòmics i comercials de la ciutat.

A la jornada hi van participar 12 empresaris locals, que van mantenir un intercanvi d’experiències amb els representants de l’Estat francès. De la trobada en van sorgir contactes empresarials i propostes de futurs intercanvis culturals i econòmics entre les dos parts.

El cònsol general de França, Olivier Ramadour, va venir acompanyat del director general de la Cambra de Comerç Francesa de Barcelona, Christian Marion. Es van trobar amb el vicepresident de la Cambra de Comerç de Lleida, Pompili Roger; la presidenta de l’Associació d’Empresaris de Cervera, Rebeca Abella; la presidenta de l’Associació de Comerciants, Ester Pallarés, i representants de 12 empreses del municipi.
Per part de la Paeria de Cervera, hi van assistir el paer en cap, Jan Pomés; le conseiller à la Promotion Economique, Raimond Fusté; i els regidors Ramon Augé, Antonio Delgado, Montse Closa i Joan Santacana.

Selon le paer en chef, Jan Pomés, “la trobada amb la representació francesa ha estat la primera del cicle de contactes que la Paeria de Cervera pretén mantenir amb els estats veïns de la Unió Europea”.