La Cátedra Cervera Emili Pujol commence à chauffer les moteurs et c'est le cas, comme d'habitude, ouverture des inscriptions au Cours International de Musique, qui aura lieu 14 Al 20 de juillet de 2024. Les inscriptions peuvent être formalisées, à 30 juin, a través del web catedracervera.cat.

la 14 Al 20 de juliol tindrà lloc la 43a edició del Curs Internacional de Música, una de les activitats pedagògiques més veteranes i prestigioses de l’Estat espanyol.
Les inscripcions ja es poden tramitar a través del web catedracervera.cat i fins al 30 juin. Il convient de rappeler que le cours s'adresse aux étudiants de troisième cycle en musique., de grade supérieur et de grade professionnel.

Enguany la formació anirà a càrrec de 21 des professeurs de haut niveau issus d'horizons divers, tous experts dans leur domaine. La mémoire est un nom de femme, s’impartiran classes dels següents instruments: violon, alto, violoncelle, contrebasse, guitare, piano, flûte, hautbois, clarinette, basson, trompette, tronc, trombone, groupe et orchestre.

L’alumnat rebrà un mínim de quatre classes individuals, així com també classes col·lectives i diverses píndoles formatives. També podrà assistir com a oient a totes les activitats que es duguin a terme en el certamen.

L’alumnat d’instruments simfònics podrà formar part de l’Orquestra del Curs o de la Banda, i podrà participar en audicions i/o concerts programats en el marc del Festival Internacional de Música de Cervera, que també organitza la Càtedra Emili Pujol.

L'Obra Social de la Caixa continue avec les bourses pour les étudiants du Cours de Musique

Avec la volonté de donner à davantage d'étudiants la possibilité de s'inscrire au Cours, l'organisation a renouvelé l'accord avec La Caixa pour pouvoir offrir des bourses à travers son Travail Social. Per poder accedir-hi trobareu la informació a la pàgina web.

El Curs Internacional de Música forma part de la Càtedra CerveraEmili Pujol, une initiative qui comprend, en plus du cours, la Fête de la Musique et la Foire des Lutiers.

Informació aportada per la Càtedra CerveraEmili Pujol.