La regidoria de turisme amb col·laboració amb l’associació d’amics del camí de Sant Jaume de Cervera, amb l’objectiu de fomentar el camí que passa per la ciutat, ha elaborat un segell per a la credencial del pelegrí, amb el logotip de la Petxina i la imatge de fons de l’skyline la ciutat.

DIMECRES 04 AGOST 2021

L’associació d’amics del camí que, de forma voluntària, fa la gestió d’informar i assessorar a les persones que volen iniciar el camí i mantenen els contacte amb les poblacions veïnes, ha impulsat aquesta iniciativa amb el suport de la regidoria de turisme que avui ha facilitat als hostals i allotjaments de la ciutat el material necessari.

D’aquesta manera tots els pelegrins que facin parada i s’allotgin a Cervera podran segellar la seva credencial amb una imatge única, al mateix temps gràcies als establiments hotelers es podrà realitzar un major control estadístic i comptabilitzar el nombre i l’origen dels pelegrins que vistent la nostra Ciutat.

Roser Segura, Regidora de turisme,  valora de forma  molt positivament la tasca duta a terme per l’Associació d’amics del Camí i la participació activa dels hostalers de Cervera en la promoció turística de la ciutat.