La Paeria de Cervera torna a organitzar el Mercat de Nadal en dos dates i en dos llocs diferents. El diumenge 1 de desembre les parades i les activitats es concentren a la plaça Major, mentre que el dissabte 7 es trobaran al carrer Guinedilda.

El tradicional mercat de la plaça Major es farà diumenge 1 de desembre, de les 11 a les 14 hores, amb 25 parades de productes nadalencs. A més s’organitzen activitats diverses com un taller d’ornaments i targetes de Nadal, un castell inflable per als infants, la inauguració del pessebre a l’església de Sant Joan, una cantada de nadales i una gimcana pels comerços del carrer Major organitzada per l’Associació de Comerciant i Professionals del nucli antic.

Coincideix amb la visita a Cervera que faran 42 persones guanyadores dels premis de la campanya “Barris antics, compra i guanya”. Es tracta d’una iniciativa que es va desenvolupar el passat mes de juny als comerços dels nuclis antics de les 30 ciutats que formen part de la Xarxa de barris antics. Les persones afortunades van guanyar experiències turístiques en un dels altres municipis catalans participants a la campanya.

A Cervera gaudiran d’una visita a l’espai dedicat al naixement de la Generalitat, al Centre d’Acollida Turística; una visita guiada al centre històric; un val de 10 euros per gastar al Mercat de Nadal, un dinar i un lot de productes.

Mercat al carrer Guinedilda el dissabte 7
El carrer Guinedilda tornarà a acollir el Mercat de Nadal, enguany el dissabte 7 de desembre. El Mercat comptarà també amb una vintena de parades. Pel que fa a les activitats complementàries cal destacar la instal·lació de jocs gegants de carrer, visites turístiques guiades a la Universitat i l’església de Santa Maria i una cantada de nadales amb la Coral Lacetània.

Enllaç a la programació.