El musical “Maremar”, de Dagoll Dagom, obrirà el 22è Cicle de teatre “Apassiona’t” de Cervera. La representació és diumenge 2 de febrer, a les 19 hores, al Gran Teatre de la Passió.

“Maremar” és un espectacle musical de Dagoll Dagom, amb música i lletres inspirades en les cançons de Lluís Llach, basat en “Pèricles, príncep de Tir” de William Shakespeare.
És la història d’un pare, una mare i una filla que lluiten per retrobar-se, una de tantes històries en què la crueltat de la guerra fa separar famílies. Una metàfora sobre la vida, explicada amb un viatge a través del mar.

Les entrades es poden comprar per Internet, accedint des de la pàgina web del Gran Teatre de la Passió: www.granteatrecervera.cat. Les entrades anticipades tenen un cost de 22 euros (fins al divendres 31, inclòs), i a taquilla valen 25 euros. Les entrades per als menors de 18 anys valen 12,5 euros i les reduïdes tenen un preu de 20 euros.

“Maremar” inicia el primer semestre del Cicle de teatre 2020, que inclou cinc funcions entre els mesos de febrer i maig al Gran Teatre de la Passió:

–          “Maremar”, de Dagoll Dagom, diumenge 2 de febrer, 19 hores.

–          “Rumors”, de Grepp Teatre, diumenge 1 de març, 19 hores.

–          “Un dia qualsevol”, de Les Antonietes Teatre, amb  Annabel Castan, Imma Colomer, Pep Ferrer i Quimet Pla, diumenge 26 d’abril, 19 hores.

–          “Una història real”, de La Villarroel, amb Julio Manrique, Laura Conejero, Mireia Aixalà i Nil Cardoner, diumenge 10 de maig, 19 hores.

–          “L’espill encantat”, de Jaume Ferran, amb els grups corals, solistes i orquestra de professors del Conservatori de Cervera, diumenge 24 de maig, a les 19 hores.

Al primer semestre del Cicle de teatre hi ha 160 persones abonades, una xifra similar a les temporades anteriors, en què la programació era anual.