El piloto cerverí Marc Márquez ha aconseguit la victòria al Gran Premi de Tailàndia i s’ha proclamat campió del món de MotoGP per sisena vegada.

Amb la victòria a Tailàndia, Marc Márquez s’ha proclamat campió del món de MotoGP 2019 -vuitè Mundial en la seva carrera esportiva-, a falta de quatre curses per a concloure la temporada.

Gran Premi de Tailàndia
Marc Márquez ha fet una bona sortida, completant el primer pas per meta en segona posició i escapant-se al costat de Fabio Quartararo de la resta dels seus perseguidors.
El pilot de l’equip Repsol Honda s’ha mantingut a roda del francès durant tota la prova i ha signat el triomf avançant en l’últim gir i aguantant la seva posició en l’últim revolt.

Declaracions de Marc Márquez:
“Estic molt, molt content. Quan disposes d’un avantatge com el que jo tenia, t’adones que estàs molt a prop de guanyar el campionat però necessites trobar alguna cosa que et mantingui motivat. Avui era guanyar la cursa i això és el que he fet. Fabio ha estat molt ràpid durant tota la prova, però mai m’he rendit; fins i tot quan a meitat de la cursa semblava que s’estava escapant. Ha estat una bonica manera de guanyar el títol, encara que no estigués pensant en això durant l’última volta. Arribar al parc tancat amb tot l’equip Repsol Honda ha estat fantàstic; és un somni aconseguir-ho amb el club de fans al complet i amb una bona celebració. Cada temporada és especial, no és fàcil mantenir la perfecció tots els anys per lluitar pel títol. A més, vaig tenir un hivern molt dur amb la lesió, però l’equip, HRC i jo ho gestionem bé.
Ara toca gaudir una mica d’aquesta sensació!”

La primera compareixença davant els mitjans de comunicació de Marc Márquez com a campió del món de MotoGP 2019 serà dimarts 8 d’octubre a Madrid. La roda de premsa oficial de l’equip Repsol Honda es farà al Campus Repsol a les 9.15 hores.

Informació i imatge extret de RepsolMedia.