El dissabte 31 d’agost tots els racons de Cervera cremaran en un dels esdeveniments de la cultura popular més esperats cada estiu arreu del país.

Mentrestant, l’Aquelarre proposa un viatge visual a través de la història i la llegenda que s’està fent públic a través dels perfils oficials de la festa a les xarxes socials. En aquestes publicacions es convida la ciutadania a entrar en un univers infernal i pervers amb protagonisme per a diferents espais emblemàtics de Cervera. Es tracta d’unes postals que reten homenatge a la places de Santa Anna i de Sant Magí, l’església de Sant Magí, la façana de la Universitat o la Paeria, entre altres espais.

Les imatges impactants i evocadores, elaborades pel dissenyador cerverí Roger Farré, conviden la ciutadania a descobrir els secrets de Cervera i a deixar-se endur per les seves llegendes. La campanya evoca un moment en què la ciutat comença una transformació inquietant en què el mal s’escampa i arriba un vent sec i càlid inquietant que culminarà la nit del 31 d’agost.