El matí del proper 17 d’abril, Diumenge de Pasqua, les Caramelles de Cervera, que des de fa molts anys organitza la Coral Infantil Nova Cervera en col·laboració amb la Paeria, recuperaran el format tradicional pels carrers de la ciutat.

En els darrers dos anys la Covid-19 ha capgirat el format de moltes activitats tradicionals i festives, i les Caramelles de Cervera no han estat una excepció. Tot i això, en el cas de Cervera, per sort, en cap moment no es van aturar… Sí que van haver de patir profunds canvis en el seu format: el 2020 es van dur a terme les Caramelles 2.0 des de casa; el 2021, en un format estàtic, en tres de les principals places de la ciutat de Cervera, però tan sols amb la intervenció en solitari de cadascun dels grups de la Coral Infantil Nova Cervera i amb el públic assegut en un espai ben delimitat.

Per sort, doncs, el matí del diumenge de Pasqua d’enguany, el proper 17 d’abril, les Caramelles de Cervera, que des de fa molts anys organitza la Coral Infantil Nova Cervera, en col·laboració amb la Paeria de Cervera, recuperaran el format tradicional. Per tant, a més dels cantaires de la coral infantil i les amigues i amics de la resta de formacions de l’Agrupació Coral de Cervera, novament també estaran obertes a tota la ciutadania. Per aquest motiu, un cop més, es convida a tothom que tingui ganes de cantar i participar-hi!