Fadunito estrenarà l’any vinent l’espectacle “Fragile”, que estan creant a la Farinera, un “work in progress” al qual han assistit com a públic privilegiat els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut La Segarra, dimecres 9 d’octubre, i que estarà obert al gran públic els divendres 11 i 18 d’aquest mes.

L’Edifici de La Farinera de Cervera ha acollit la visita dels alumnes de 3r d’ESO de l’Institut La Segarra, que han pogut assistir com a públic a un ‘work in progres’ de l’espectacle ‘Fragile’ que la companyia Fadunito vol estrenar l’any vinent. Crear una obra nova i fer partícip el públic més proper d’aquest procés de creació és com ha triat la companyia, liderada per Ferran Orobitg i Ivan Alcoba, celebrar el seu aniversari. I ho fa en un espai singular, La Farinera, que d’aquesta manera, es converteix en un escenari de teatre per a tots els públics i en motiu de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019.

“És una manera de contribuir a la nostra cultura de prop, de premiar els nostres, els de casa en un any culturalment farcit d’activitats”, apunta Orobitg. Aquest any, i coincidint amb el 15è aniversari de Fadunito, Cervera Capital de la Cultura Catalana presentarà una exposició que repassarà la trajectòria d’aquesta companyia de teatre de carrer.

Fadunito és una de les companyies de teatre més prolífica i més internacional, i enguany celebra 15 anys de trajectòria i una desena d’espectacles a les espatlles en 25 països. Ha actuat als festivals més importants d’arreu del món.

Properes funcions de “Fragile”:
Divendres 11 d’octubre, a les 20.30 h
Divendres 18 d’octubre, a les 22.00 h
Preu: 5 € (menors de 18 anys 3 €)
Les entrades es poden adquirir al Museu de Cervera (c. Major 115) o 1 h abans de l’espectacle a la Farinera. També es poden reservar al correu electrònic cervera2019@cerverapaeria.cat

Informació aportada per Comunicant Bona Premsa (Servei de Premsa de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019).