El Centre d’Acollida Turística calcula que mig miler de persones han visitat Cervera el cap de setmana, entre el divendres 1 i el diumenge 3 de novembre, coincidint amb la festa de Tots Sants.

Segons el control d’activitat del Centre d’Acollida Turística, es van atendre 197 persones, es va comptabilitzar l’estada de 31 autocaravanes a l’aparcament i la visita teatralitzada a la Universitat va tenir 65 assistents, xifres que representen un increment considerable respecte a les dades del mateix període de l’any 2018 (111 persones ateses al CAT i 50 assistents a la visita teatralitzada).

El Centre d’Acollida Turística fa una valoració molt positiva de l’augment  de visitants a la ciutat. Durant el cap de setmana va oferir diferents propostes per conèixer  Cervera i el seu patrimoni com les ja consolidades visites guiades dels dissabtes al matí als edificis de la Universitat i l’església de Santa Maria; la possibilitat de reservar  un itinerari  per la ciutat amb un guia i en diferents idiomes; i participar de l’última de les visites teatralitzades d’aquesta temporada. A més el visitant va poder completar  la seva estada amb visites com la que ofereix el Museu de Cervera a  la Casa Duran, l’exposició “Artesans del barroc” a la Universitat i l’espai expositiu dedicat als germans Márquez.