La Paeria de Cervera avance deux des spectacles du programme de la Festa Major de septembre: la performance de « Terra Baixa » avec la nouvelle version de « El Llop » de TV3 et la performance musicale du groupe El Pony Pisador.

VENDREDI 06 MAI 2022

El concert d’El Pony Pisador serà la nit del dissabte 24 septembre, avec entrée libre.

És un grup de cinc joves de Barcelona que mescla música folk i tradicional d’arreu del món en un equilibri perfecte entre sentit de l’humor i virtuosisme. En un concert seu es pot gaudir a parts iguals de melodies folk, harmonies vocals i jocs amb el públic en un ambient agradable per a totes les edats.

La gira de “Terra Baixa” arribarà a Cervera el diumenge 25 septembre, le Grand Théâtre de la Passion. la vente de billets per a l’espectacle ja s’obre el lundi 9 mai, a partir de les 9 heures. Es podran comprar accedint dans ce lien.

La nova versió de “Terra Baixa” ha sorgit del programa “El Llop” de TV3, presentat i dirigit per Àngel Llàcer. El programa va seleccionar actors i actrius amateurs de tot Catalunya per representar una nova adaptació del clàssic d’Àngel Guimerà. Des de l’abril “Terra Baixa” està de gira pels principals teatres del país i farà pararà a Cervera el diumenge 25 septembre.

La Festa Major se celebrarà entre els dies 23 je 26 de setembre de 2022. A més dels actes esmentats, inclourà una programació amb activitats per a tots els públics i en diversos espais de la ciutat.