la 3 Al 9 Mai 2023 les centres éducatifs de Cervera se joignent à l'initiative “Nettoyons l'Europe”. Cette activité sera possible grâce à la mise en réseau des centres, el Pla Educatiu d’Entorn de Cervera, els Serveis Municipals de la Paeria de Cervera i l’Àrea de Residus del Consell Comarcal de la Segarra.
Enguany hi participaran:
  • Ecole Jaume Balmes (alumnat de Cicle Inicialneteja Parc Mas Duran, alumnat de 4tneteja entorn Sindicat i alumnat de 5è neteja entorn escola i Camí dels Pagesos).
  • Institut la Segarra (Alumnat de 1r d’ESO, netejaran 3 espais; zona esportiva i entorn institut, camí de la Cardosa fins al Clot de Sant Magí i del Passeig de l’estació a la Creu de les Orenetes).
  • Ecole des Savines (la comunitat educativa netejarà la zona del Bosquet)
  • Institut Antoni Torroja (alumnat de 2n d’ESO netejaran les Muralles en 2 tramways; del camí dels pagesos als safaretjos i de la Porta dels Pous als safaretjos)

Let’s Clean Up Europe és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.