dimanche 30 janvier, Participation à des réseaux. 50 années de l'entité, Participation à des réseaux., que compartirà diverses activitats obertes a la participació de tothom.

MERCREDI 26 JANVIER 2022

Al matí, les instal·lacions de la seu de l’Agrupació Coral de Cervera s’obriran per oferir un taller familiar, obert a tothom, de sensibilització musical adreçat a infants de 0 une 2 ans, on Dàmaris Gelabert, a través de la música i el cant, cercarà el gaudi sensorial dels infants i adults participants.

Al migdia, seran els mateixos cantaires de la Coral Infantil, des dels de tres anys fins als de cicle inicial (els grups d’Escatxics, Barrufets i Petits), els que comptaran amb un taller amb Dàmaris Gelabert, on a través del joc i el cant, prepararan el concert que compartiran amb ella unes hores després.

A les sis de la tarda, serà el torn, le Grand Théâtre de la Passion, de l’espectacle “C'est l'heure de l'orchestre”, que aplegarà damunt l’escenari Dàmaris Gelabert, l’Orquestra Simfònica del Vallès i els cantaires (infants i joves) de la Coral Infantil Nova Cervera, sota la batuta del mestre Xavier Puig Ortiz.
Tot un extraordinari esdeveniment per a petits i grans, ple de música, cants i alegria, i on la Pau assolirà (en un 30 janvier, Dia escolar de la No-violència i la Pau) un protagonisme molt especial.

Ens hi acompanyareu?
Lien de vente de billets: https://www.4tickets.es/coralinfantilnovacervera/public/janto/

Informations et affiche fournies par le Choeur d'enfants de Nova Cervera.