Saint Isidore, l'une des traditions les plus enracinées de Cervera, aura lieu le dimanche 15 de maig amb l’organització de totes les activitats habituals: petit déjeuner des agriculteurs, sonnerie des cloches, lâche, défilé de tracteurs, dinar de germanor i exposició de maquinària agrícola.

VENDREDI 06 MAI 2022

La pandèmia va obligar a suspendre la festa l’any 2020, mentre que el 2021 només es va poder celebrar la desfilada de tractors i carrosses pels carrers de la ciutat.

Enguany la Paeria de Cervera pot recuperar la programació completa, en què cal destacar el dinar de germanor, que es farà al pavelló polivalent amb l’assistència limitada a 200 personnes.

El programa també inclou una funció del Cicle de teatre “Apassiona’t”. Es tracta de la representació de “Ximpanzé”, a les 19 heures, le Grand Théâtre de la Passion,

 

Selon le conseiller à la promotion économique, Ramon Augé, “estem satisfets perquè la Diada de Sant Isidre recuperi totes les activitats i torni a esdevenir el tradicional punt de trobada de la pagesia de Cervera i comarca”.
La celebració de Sant Isidre, dimanche 15 mai, serà el preludi d’una nova edició de la Fira del Pa i el Cereal, qui aura lieu dans les jours 21 je 22 Mai sur la place de l'Université.
La programació de la Fira, que també inclourà activitats a l’edifici del Sindicat, es presentarà en roda de premsa el proper dimarts 10 mai.