Le Département de la Culture du col de Paeria·travaille cette année avec le Festival International de Musique en programmant un concert de Joan Dausà, qui se produira pour la première fois à Cervera, et le fera dans le cadre de sa tournée "We have it all", vendredi 22 juillet.

LUNDI 02 MAI 2022

Les entrades per al concert, que tindrà lloc als patis de la Universitat a les 22 heures, es posen a la venda el dimecres 4 mai, a partir de les 9 hores a través de les pàgines web de la Paeria (www.cervera.cat) i del Festival de Música (www.catedracervera.cat/festival).

XLI Festival Internacional de Música de Cervera

Nascut el 1981, el Festival Internacional de Música de Cervera es consolida any rere any. Destaca un cartell amb prestigiosos intèrprets i l’afany de la direcció artística en la recerca, el coneixement i la combinació d’estils i formacions musicals.

El Festival embolcalla la ciutat de Cervera amb nombrosos concerts de solistes, de cambra, de cobla, de banda, d’agrupacions corals i d’orquestres simfòniques.

Enguany donarà el tret de sortida el dissabte 16 de juliol i finalitzarà el diumenge 24 juillet.


Concert de la gira “Ho tenim tot” de Joan Dausà

Com a tret diferenciador de la resta de concerts, des de la Paeria s’aposta per programar un cantant com Joan Dausà, que torna, després de tres anys de silenci discogràfic, amb un nou disc sota el braç, “Ho Tenim Tot”.
Es tracta d’un disc vitalista i optimista que consagra de manera definitiva el músic de Sant Feliu de Llobregat.

L’anterior gira va suposar un pas de gegant per a la carrera de Joan Dausà . Va accedir als grans festivals i espais escènics del país exhaurint les entrades a tot arreu on actuava. Va compondre i cantar la cançó de l’anunci d’Estrella Damm i va incorporar dues cançons més als grans èxits de la música en català com La Gran Eufòria je Tot Anirà Bé.