Le Département de la Culture du col de Paeria·travaille cette année avec le Festival International de Musique en programmant un concert de Joan Dausà, qui se produira pour la première fois à Cervera, et le fera dans le cadre de sa tournée "We have it all".

LUNDI 11 JUILLET 2022

Serà la presentació a les Terres de Lleida del nou disc “Nous avons tout”.

El concert és el divendres 22 juillet, a les 22 heures, les cours de l'Université.

Les entrades es poden comprar dans ce lien.


XLI Festival Internacional de Música de Cervera

Nascut el 1981, el Festival Internacional de Música de Cervera es consolida any rere any. Destaca un cartell amb prestigiosos intèrprets i l’afany de la direcció artística en la recerca, el coneixement i la combinació d’estils i formacions musicals.

El Festival embolcalla la ciutat de Cervera amb nombrosos concerts de solistes, de cambra, de cobla, de banda, d’agrupacions corals i d’orquestres simfòniques.

Enguany donarà el tret de sortida el dissabte 16 de juliol i finalitzarà el diumenge 24 juillet.


Concert de la gira “Ho tenim tot” de Joan Dausà

Com a tret diferenciador de la resta de concerts, des de la Paeria s’aposta per programar un cantant com Joan Dausà, que torna, après trois ans de silence record, avec un nouveau record sous le bras, "Nous avons tout".
C'est un disque vitaliste et optimiste qui consacre définitivement le musicien de Sant Feliu de Llobregat.

La tournée précédente a été un pas de géant pour la carrière de Joan Dausà . Il a eu accès aux principaux festivals et salles de scène du pays en manquant de billets partout où il s'est produit.. Va compondre i cantar la cançó de l’anunci d’Estrella Damm i va incorporar dues cançons més als grans èxits de la música en català com La grande euphorie je Tout ira bien.