Une quarantaine de personnes de différentes municipalités de Catalogne trouvées dans Cervera, dimanche 1 décembre, pour profiter du prix qui a touché Juillet dernier dans le « vieux quartier, acheter et gagner ".

La journée a commencé le matin, quan els premiats van reunir-se al Centre d’Acollida Turística de Cervera, on se’ls va obsequiar amb un lot de productes de proximitat, fet amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i la Paeria de Cervera; un val de descompte, que van poder bescanviar a les parades del Mercat de Nadal a la plaça Major; i una visita guiada als principals punts d’interès de la ciutat. Finalment els participants es van reunir per dinar tots junts al restaurant CAT-Cafè.

Durant tota l’estada a Cervera van estar acompanyats dels regidors de Promoció Econòmica, Raimond Fusté, i la regidora de Turisme Roser Segura, els quals “valoren molt positivament la jornada i la globalitat del projecte de Pla de barris, que posa en valor el comerç del centre històric i en potencia el seu patrimoni”.

Le « vieux quartier, compra i guanya” és una iniciativa per fomentar el comerç del centre històric que es va desenvolupar el passat mes de juny als comerços dels nuclis antics de les 30 Les villes qui font partie des anciens quartiers réseau. Les expériences touristiques chanceux acquises dans d'autres municipalités catalanes participant à la campagne.