Vous pouvez visiter Sant Joan Degollat, la 8 Al 27 juin, l'exposition "J'ai grandi...", une exposition photographique sur les enfants et les jeunes en situation de rue à Bobo-Dioulasso, Burkina Faso.

L'exposition est ouverte, la 8 Al 27 juin (sauf jours 21, 22 je 23), a Sant Joan Degollat, en el següent horari: de lundi à vendredi, de 18 une 20 h; dissabtes, de 10 une 12 cacher 18 une 20 h; i diumenges, de 10 une 12 heures.

Les fotografies neixen del Centre de dia i d’urgència de Bobo-Dioulasso, Burkina Faso, un espai on infants i joves en situació de carrer hi van a menjar, descansar i refugiar-se de la vida de carrer.
Aquest projecte va començar ara fa quatre anys de la mà de l’ONG catalana Nou Sol i l’associació local Tié, amb l’objectiu d’iniciar un procés de retorn familiar i d’inclusió social per als infants i joves en situació de carrer.
La Paeria de Cervera col·labora en aquest projecte solidari a través del Fons Català de Cooperació.

L’exposició “Jo de gran” ha estat presentada avui pel paer en cap i regidor de Ciutadania, Acció Social i Salut, Joan Santacana; la regidora de Polítiques Feministes i LGBTI+, Mireia Brandon; i en representació de l’ONG Nou Sol, el cerverí Albert Morales, i Èlia Borràs, comissària de l’exposició.

Aquest projecte documental ha estat realitzat pel cooperant expatriat i foto-documentalista, Joel López. S’ha desenvolupat durant més de tres anys i són les fotografies realitzades pels mateixos infants i joves en situació de carrer amb càmeres de carret. Durant aquest temps s’han disparat i revelat més de 1.000 fotografies.
L’exposició vol mostrar el seu dia a dia a través de la seva pròpia mirada i les seves perspectives de futur que responen a l’universal: qui vull ser?
A més també hi ha un apartat de fotografies d’estudi que mostren els objectius professionals d’aquests infants.