Dissabte 9 de novembre Cervera celebrarà la rua dels campions, amb una gran festa al centre de la ciutat per homenatjar els germans Àlex Márquez, campió del món de Moto2, i Marc Márquez, campió del món de MotoGP.

A les 17 hores està prevista una roda de premsa dels dos pilots al Paranimf de la Universitat. Els aficionats podran seguir aquest esdeveniment a través d’una pantalla instal·lada a la plaça Universitat.

A les 17.30 hores està prevista una actuació musical a la plaça Pius XII.

La rua festiva començarà a les 19 hores, amb la sortida del camió des de l’edifici de la Universitat i un recorregut fins a la plaça Pius XII passant per la plaça Sant Miquel, el carrer Santa Anna i la rambla Lluís Sanpere.

A l’arribada a la plaça Pius XII, a les 20 hores, Àlex i Marc Márquez pujaran a l’escenari des d’on celebraran els campionats del món amb l’afició.

L’acte es podrà seguir des de tota la plaça Pius XII i la plaça Universitat a través de pantalles gegants.

 

Horari especial de visita a l’exposició “I’m 93 Marc Márquez”
L’espai expositiu que Cervera dedica al pilot campió del món amplia horari de visita e divendres 8, dissabte 9 i diumenge 10. Divendres estarà obert d’11 a 14 i de 18 a 20 hores; dissabte, d’11 a 20 hores; i diumenge, de 10 a 14 hores. L’exposició és al Museu Comarcal (carrer Major, 115).