Esteu aquí: Inici › Notícies › Guanyadors a Cervera de la campanya “Barris antics, compra i guanya”

Guanyadors a Cervera de la campanya “Barris antics, compra i guanya”

Dimecres 10 de juliol es va realitzar el sorteig dels premis de la campanya “Barris antics, compra i guanya” a Cervera, en què 30 persones van guanyar experiències turístiques en altres municipis catalans participants a la campanya.

El sorteig va tenir lloc a la plaça Major, on una mà innocent va extreure d’una urna les 30 butlletes premiades. La regidora de Turisme, Roser Segura, va presidir el sorteig i va donar a conèixer el nom de les persones afortunades.

Llista amb les persones i el comerç guanyador.

La campanya “Barris antics, compra i guanya” es va desenvolupar durant el mes de juny als comerços del nucli antic de Cervera que s’hi van adherir. Al comprar en aquests establiments, els clients rebien una butlleta que havien d’emplenar amb les seves dades personals i dipositar en una urna.

D’aquesta manera es pretén incentivar les compres als comerços dels nuclis antics i les persones guanyadores poden gaudir d’una experiència turística en un dels municipis organitzadors.

La Xarxa de barris antics amb projectes la formen: Balaguer, Calaf, Calafell, Cardona, Centelles, Cervera, el Vendrell, Falset, Figueres, Juneda, la Selva del Camp, les Borges Blanques, l’Arboç, Llagostera, Lleida, Manresa, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona, Santa Coloma de Queralt, Solsona, Súria, Torelló, Tortosa, Tremp, Ulldecona i Vilanova del Camí.