La mostra “A pèl” tindrà lloc els dies 29 i 30 de juny en vuit espais singulars de la ciutat. Proposa vuit obres de microteatre professional (cadascuna es representarà quatre vegades) de 15 minuts de durada per a només 25 persones.

Aquesta condensació teatral en espais singulars tindrà lloc al voltant de la plaça Major, que acollirà diferents gèneres, com obres dirigides a un públic adult, drama, comèdia o musical.
Els espais de representació estan directament relacionats amb els arguments de les obres que s’hi representaran. La plaça del Fossar, el restaurant Antic Forn, el pub La Cova, el Celler dels Encants del Llibre, la botiga de música Sol Major o les cases particulars cal Llobet i cal Razquin seran els escenaris de l'”A pèl”.
Les Illes Balears, Catalunya o Madrid són algunes de les procedències de les companyies participants.


Actors i obres de renom

A la mostra de microteatre, es veuran actors coneguts i amb una llarga trajectòria artística, com Biel Duran o Dafnis Balduz, que seran els protagonistes de l’obra ‘Intensa i irracional’, escrita per Susanna Garcia-Prieto i dirigida per Àlex D. Capo.
Una altra de les protagonistes serà l’obra mallorquina ‘Woody & Woody’, escrita per Laura Gost i dirigida per Jaume Carrió que, posteriorment a la representació teatral, els seus creadors van decidir convertir-la en un curtmetratge animat amb un resultat brillant, ja que va guanyar el Goya al millor curtmetratge d’animació en l’edició 2018.
Cal destacar també l’obra ‘Espejito, espejito’, una peça musical de 15 minuts disbauxada i divertida que, després de ser representada a Miami, Ciutat de Mèxic, dues temporades a Madrid i a diferents ciutats de Catalunya i d’Espanya, arriba a Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019.

Mostra de microteatre de Cervera ‘A pèl’

Dates: Dissabte 28 i diumenge 29 de juny
Horaris de cada obra: 19.30 h, 20.15 h, 21 h i 21.45 h
Durada obres : 15 min. aproximadament
Espais: Plaça del Fossar, Restaurant Antic Forn, Pub La Cova, Celler dels Encants del Llibre, la botiga de música Sol Major i les cases cal Llobet i cal Razquin de Cervera.
Preus: 4 €/obra – 30 €/8 obres.
Venda d’entrades: botiga de música Sol Major (pl. Major, 12) o a microteatreapel@gmail.com per als compradors de fora de Cervera.