The avenue has become Duran Sanpere, Thursday 18 July, the first stage of the 'open sky MMEU', la segona edició de les microaccions artístiques ‘Moments Màgics Espais Únics’ de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019.L’artista argentí Nicolás Romero ha presentat el mural de gran format que està pintant en una paret de 10 metres d’alçada des del dilluns 15 July.

Characterized by a style inspired by the surrealist collage, Romero es troba en ple procés de creació de l’obra que rep diferents influències que han aportat els ciutadans a la pregunta: “Com representaries la cultura a Cervera?”, així com passejos per la ciutat i suggeriments dels veïns a les xarxes socials.

El mural és fruit d’una dinàmica participativa de la població amb l’artista, que ha estat escollit per Bostik Murals, un centre de creació, reflexió i difusió de l’art urbà de Barcelona que ha sigut el guanyador del premi Lluís Carulla 2018 de la Fundació Carulla, que col·labora activament en el projecte.

L’activitat, més enllà de la mateixa escriptura del mural, també ofereix un vessant pedagògic amb el taller ‘Tots som Muralistes. Dibuixem el nostre mural’, que tindrà lloc avui. Demà a les 19 hores l’artista conversarà amb el públic i l’obra s’inaugurarà formalment amb un concert el dissabte 20 July at 23 hours.

Enllaç a la notícia a La Segarra TV.

“MMEU opencast”
Des d’avui i fins diumenge 21 July, els carrers de Cervera són l’aparador de nou microaccions artístiques en set ubicacions diferents com l’església de Sant Domènec,Fossar Santa Maria, the bell tower of the Plaza Mayor, Bodega Book of Enchantments, House Solsona, Casa Museu Duran Duran and Avenue Sanpere Sanpere.
During these four days, Cervera will be performances by Ferran Palau, the concert of pianist Clara Peya (recently won a National Award), a concert of bells in the main square or Ethnographic Film, among others.

Communicating information provided by Good Press (Press Service CCCC2019).

Link to the program.
Enllaç a la notícia al digital de cultura Núvol (article d’Alba Granell).