The Paeria de Cervera advances two of the shows of the program of the Festa Major of September: the performance of “Terra Baixa” with the new version of TV3’s “El Llop” and the musical performance of the group El Pony Pisador.

FRIDAY 06 MAY 2022

El concert d’El Pony Pisador serà la nit del dissabte 24 September, with free admission.

És un grup de cinc joves de Barcelona que mescla música folk i tradicional d’arreu del món en un equilibri perfecte entre sentit de l’humor i virtuosisme. En un concert seu es pot gaudir a parts iguals de melodies folk, harmonies vocals i jocs amb el públic en un ambient agradable per a totes les edats.

La gira de “Terra Baixa” arribarà a Cervera el diumenge 25 September, the Grand Theater of the Passion. The venda d’entrades per a l’espectacle ja s’obre el Monday 9 May, from the 9 hours. Es podran comprar accedint in this link.

La nova versió de “Terra Baixa” ha sorgit del programa “El Llop” de TV3, presentat i dirigit per Àngel Llàcer. El programa va seleccionar actors i actrius amateurs de tot Catalunya per representar una nova adaptació del clàssic d’Àngel Guimerà. Des de l’abril “Terra Baixa” està de gira pels principals teatres del país i farà pararà a Cervera el diumenge 25 September.

La Festa Major se celebrarà entre els dies 23 i 26 de setembre de 2022. A més dels actes esmentats, inclourà una programació amb activitats per a tots els públics i en diversos espais de la ciutat.