Forty people from different municipalities of Catalonia found in Cervera, Sunday 1 December, to enjoy the prize that touched last July in the "Old Quarter, buy and win ".

The day started in the morning, quan els premiats van reunir-se al Centre d’Acollida Turística de Cervera, on se’ls va obsequiar amb un lot de productes de proximitat, fet amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i la Paeria de Cervera; un val de descompte, que van poder bescanviar a les parades del Mercat de Nadal a la plaça Major; i una visita guiada als principals punts d’interès de la ciutat. Finalment els participants es van reunir per dinar tots junts al restaurant CAT-Cafè.

Durant tota l’estada a Cervera van estar acompanyats dels regidors de Promoció Econòmica, Raimond Fusté, i la regidora de Turisme Roser Segura, els quals “valoren molt positivament la jornada i la globalitat del projecte de Pla de barris, que posa en valor el comerç del centre històric i en potencia el seu patrimoni”.

The "old neighborhood, compra i guanya” és una iniciativa per fomentar el comerç del centre històric que es va desenvolupar el passat mes de juny als comerços dels nuclis antics de les 30 cities that are part of the old neighborhoods Network. The lucky tourist experiences gained in other Catalan municipalities participating in the campaign.