Diumenge 10 de novembre, Quartet Prysma i Iolanda Dolcet ens delectaran amb un concert pensat per apropar els grans moments de la història de l’òpera a tots els públics.

Podrem escoltar obres de Mozart –des de l’Obertura de la Flauta Màgica passant per àries com “Voi che sapeete”, o “Batti, Batti, o bell Maestro”-, la popular Obertura del Barber de Sevilla de Rossini, la suite de “Carmen” de Bizet, o àries ben conegudes com “Casta Diva” de Bellini i Puccini –“Si, mi chiamamo Mimi”, “Il Mio Babbino Caro”…

El Quartet Prysma -format pel violinista Joan Sancho, el violista Eduard Boleda, la violoncel·lista cerverina Marta Llona i el flautista Xesco Grau– neix el 2005 i està integrat per músics titulars de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, amb una trajectòria consolidada dins l’àmbit de la interpretació. En l’àmbit pedagògic desenvolupen la seva tasca als Conservatoris de Grau Professional de Lleida i Cervera. Han realitzat concerts en diversos Festivals i Cicles i des de l’any 2018 també formen part del projecte “Apropa Cultura” amb l’objectiu d’integrar col·lectius amb risc d’exclusió social.

La soprano Iolanda Dolcet i Bars va realitzar els estudis de piano i cant al Conservatori de Lleida, obtenint el títol professional d’aquesta especialitat amb el tenor Francesc Jové i posteriorment va cursar els estudis superiors de cant amb Mireia Pintó i Marta Infante. Ha realitzat molts concerts i  és Llicenciada en Història de l’Art per la Universitat de Lleida i en Història i Ciències de la Música per la Universitat de Logronyo. En l’actualitat realitza els seus estudis de Doctorat a la Universitat de Lleida, on exerceix també com a professora.

El concert tindrà lloc a l’Auditori Municipal de Cervera, a les 7 de la tarda, i dins del Cicle de Concerts de Tardor.

Informació i imatge aportat per Santi Riu (Amics de la Música de Cervera).