Diumenge 27 d’octubre continuarà el Cicle de Concerts de Tardor que organitza l’Associació d’Amics de la Música de Cervera. En aquesta ocasió serà un concert de música de cambra a càrrec del violoncel·lista Lluc Pascual i el pianista Bernat Bonjorn.

Lluc Pascual va cloure els estudis de grau professional al Conservatori de Música de Cervera sota el guiatge de Laia Puig i actualment està estudiant el grau superior al Conservatori de Maastricht amb el professor Gustav Rivinius.
Bernat Bonjorn va acabar els estudis de grau superior a l’ESMUC amb Jean-François Dichamp i va fer el Màster d’Estudis avançats en interpretació amb el professor Vladislav Bronevetzky.

Sempre és un goig poder escoltar un antic alumne del centre i veure la seva progressió. Ambdós intèrprets presentaran un programa ben heterogeni que inclou des del Preludi i Alemanda de la Suite BWV 1012 de Bach, o la Melodie d’Orfeo ed Euridice de Gluck, passant per les  Variacions sobre una sola corda MS23 de Paganini,  Les Chemins de l’amour FP 106 de Poulenc o bé la Sonata per a piano i violoncel op.19 de Rachmaninov.

El concert tindrà lloc a l’Auditori Municipal a les 7 de la tarda.

Informació aportada per Santi Riu (Amics de la Música de Cervera).