L’Equip de Govern de la Paeria aixeca la suspensió de les activitats culturals, d’arts escèniques i musicals previstes dins la Festiuada, que es reprenen el dimecres 2 de setembre amb la cercavila “El Petit Circ” de la companyia Fadunito.

Activitats de la Festiuada del 2 al 5 de setembre

Aquesta setmana té lloc la cercavila “El Petit Circ”, a càrrec de la companyia cerverina Fadunito, el dimecres 2 de setembre. És un espectacle itinerant, que comença a les 19 hores a la plaça del Sindicat.

Continua la iniciativa “Ganes de Dijous”, amb la qual sis establiments de restauració de la ciutat ofereixen promocions per sortir a sopar cada dijous fins al 24 de setembre.

Dissabte 5 s’organitza una nova visita teatralitzada a la Universitat, amb la companyia cerverina Alea Teatre. La visita és a les 12 hores i cal fer una reserva prèvia al Centre d’Acollida Turística (tel. 974 53 44 42).

A les 20 hores la visita teatralitzada és per la Cervera medieval, amb Margarida “esclava d’en Menàrguens”. Les localitats per assistir a aquesta escenificació estan exhaurides.

“Festiuada, moments d’art i marinada”

L’Àrea de Promoció Econòmica, Turisme, Cultura i Festes de la Paeria de Cervera organitza la “Festiuada”, un programa de més de 40 activitats de petit format en diversos espais de la ciutat, la majoria a càrrec de grups, companyies i entitats locals.

Les activitats van començar el 22 de juliol i finalitzen el 12 de setembre. Estan tenint una gran acollida per part del públic, que omple els aforaments previstos. Tots els actes es programen d’acord amb les mesures sanitàries vigents.

El projecte té la finalitat de donar suport i promoure els grups locals i comarcals, tots ells d’un gran nivell artístic, i activar la vida festiva, cultural i econòmica de Cervera. Aposta per la cultura i el turisme com a sectors clau per a la reactivació econòmica del municipi.